Preskače vam srce ili vas probada u grudima? Lek star 800 godina otkloniće vam sve tegobe
Čuveni recept napravila je opatica Hildegard fon Bingen, koja je živela pre 800 godina i umrla u svojoj 81. godini.
Čuveni recept napravila je opatica Hildegard fon Bingen, koja je živela pre 800 godina i umrla u svojoj 81. godini.
Ovaj prirodni lek za srce pokazao se veoma delotvorno kod svih srčanih slabosti i pravih srčanih oboljenja. Koristi se kada osetite bilo koje srčane tegobe poput probadanja, treperenja, preskakanja, usled stresa. Pokazao se kao dobar i kod angine pektoris.
Potrebno je:
– 10 svežih stabljika peršuna (bez korena)
– litar domaćeg crnog ili belog vina
– dve kašike vinskog sirćeta
– 300 gr prirodnog meda
Priprema:
10 svežih stabljika peršuna zajedno sa listovima staviti u litar čistog prirodnog vina i dodati 1-2 velike kašike čistog vinskog sirćeta.
Kuva se 10 minuta na tihoj vatri (PAŽNJA, peni se !). Posle se doda 300 grama pravog pčelinjeg meda i ostavi da se lagano kuva još četiri minuta. Vruće vino za srce procediti i još toplo staviti u boce koje su prethodno isprane jakim alkoholom. DOBRO ZATVORITI! Talog koji se stvara nije škodljiv i slobodno se može piti. Svakome se prepušta odluka da li će med kuvati ili ne.
Upotreba:
Napitak se koristi svakodnevno po supena kašika do prestanka tegoba. Za teže bolesti potrebno je koristiti duži vremenski period.
Čuveni recept napravila je opatica Hildegard fon Bingen, koja je živela pre 800 godina i umrla u svojoj 81. godini.
Ovaj prirodni lek za srce pokazao se veoma delotvorno kod svih srčanih slabosti i pravih srčanih oboljenja. Koristi se kada osetite bilo koje srčane tegobe poput probadanja, treperenja, preskakanja, usled stresa. Pokazao se kao dobar i kod angine pektoris.
Potrebno je:
– 10 svežih stabljika peršuna (bez korena)
– litar domaćeg crnog ili belog vina
– dve kašike vinskog sirćeta
– 300 gr prirodnog meda
Priprema:
10 svežih stabljika peršuna zajedno sa listovima staviti u litar čistog prirodnog vina i dodati 1-2 velike kašike čistog vinskog sirćeta.
Kuva se 10 minuta na tihoj vatri (PAŽNJA, peni se !). Posle se doda 300 grama pravog pčelinjeg meda i ostavi da se lagano kuva još četiri minuta. Vruće vino za srce procediti i još toplo staviti u boce koje su prethodno isprane jakim alkoholom. DOBRO ZATVORITI! Talog koji se stvara nije škodljiv i slobodno se može piti. Svakome se prepušta odluka da li će med kuvati ili ne.
Upotreba:
Napitak se koristi svakodnevno po supena kašika do prestanka tegoba. Za teže bolesti potrebno je koristiti duži vremenski period.
No comments:
Post a Comment