Thursday 23 June 2016

Recept za lek koji ubija sve vrste bakterija i gljivice

Recept za lek koji ubija sve vrste bakterija i gljivice



Ovaj lek ima snažnu antivirusnu i antigljivičnu formulu, poboljšava cirkulaciju krvi i limfe u svim delovima tela, a uspešan je lek protiv gljivice candide.
Prema narodnim pričama, mnogima je pomogao u izlečenju raznih virusnih, parazitskih, bakterijskih i gljivičnih infekcija, a tajna se krije u domaćim, prirodnim sastojcima.
Recept
Sastojci:
    700 ml svežeg jabukovog sirćeta
    četvrtina šoljice usitnjenog belog luka
    četvrtina šoljice usitnjenog crnog luka
    2 sveže ljute paprike
    četvrtina šoljice rendanog đumbira
    2 kašičice rendanog rena
    2 kašičice kurkume u ​​prahu ili 2 komada korena kurkume
Priprema:
U većoj posudi pomešajte sve sastojke osim sirćeta pa ih prebacite u staklenu teglu. Pazite da se dve trećine tegle sastoji od suvih sastojaka, a ostatak popunite jabukovim sirćetom. Teglu potom dobro zatvorite pa protresite da se sastojci i sirće izmešaju. Čuvajte pripravak na suvom i hladnom mestu dve nedelje, nekoliko puta dnevno promućkajte teglu pa nakon dve nedelje pripravak izgnječite i procedite kroz gustu gazu. Nakon što to uradite, slobodno ga čuvajte na sobnoj temperaturi.
Primena:
Pojedite jednu kašiku pripravka svaki dan kako biste pobedili loše bakterije u telu i ojačali imunitet.Postepeno pojačavajte količinu tako da najviše u danu upotrebite jednu šoljicu pripravka. Ako bolujete od neke infekcije ili ozbiljnije bolesti, možete pojesti po jednu kašiku pet do šest puta u toku dana.

No comments:

Post a Comment