Thursday 5 May 2016

KOLIKO JE BAGREM LJEKOVIT-pročitajte u nastavku

Kada upala ženskog reproduktivnog sustava i maternice mioma uzimajući ljekovito esencije, koja je pripremljena s bagrema cvjetovi. Za pripremu juha treba žlica sušenih pupoljaka brew dvije šalice kipuće vode, polako dovesti do kuhati, a zatim ocijedite i ohladite. Zatim morate dodati vrelu vodu na izvornu volumena van i uzeti esencije dnevni desert žlicom tri ili četiri puta.
Tinktura od bagrema cvijeća vrlo korisno s neplodnošću. Za njegovo dobivanje treba se miješaju u jednakim količinama svježe cvijeće i akacija alkohola, ostavi da svih 10 dana, a zatim se 20 kapi tri puta dnevno, poslije miješanja s malom količinom kipuće vode.
Miozitis, reumatoidnog artritisa, išijasa i bol u zglobovima preporuča posebno mljevenje. Za pripremu smjese, prelijte dvije šalice tople votke 50 ml sušeni bagremov cvijet i ostaviti tri tjedna, tresući povremeno. Nakon infuzije smjesu treba isprazniti i koristiti ga nekoliko puta dnevno za pacijente trenja zglobova
Pomlađivanje Maska
10 akacije cvjetovi samljeti svježe med žlicom i dodati žličicu vrhnja. Nanesite na lice i isperite nakon 10 minuta slab pivo zelenog čaja.
Kako bore
Grind žlica bagrema cvijeća, dodajte malo vrhnja i maslinovo ulje. Nanesite deterdžent na licu, a nakon 10 minuta, uklonite s pamuk obrisak umočen u juhu peršinom.
Prije korištenja bilo masku za lice, najprije morate provjeriti osjetljivost na njegove sastavne dijelove. Da biste to učinili, stavite procijenjenu smjesu na unutarnjoj zavoju lakat i pričekati neko vrijeme. Ako nema alergijske reakcije, može se sigurno uzeti u postupak
KONTRAINDIKACIJE BAGREMA
Bagrem treba koristiti rijetko, jer velike doze ove biljke je vrlo otrovan za ljudsko tijelo. Najopasniji je bagrem kora, jer sadrži otrovne tvari koje često izaziva iritaciju sluznice.
Bagrem je kontraindiciran za osobe koje pate od niskog kiselosti u želucu. Prilikom prijave osoba može doživjeti simptome kao što su bolesti pospanost, mučnina, glavobolja i povraćanje. U težim slučajevima može se pojaviti bol u trbuhu, drhtanje i konvulzije pojavljuju se i osjećam slabost srca. U takvim situacijama, ispiranje zeluca se preporuča da se neke tablete i aktivni ugljen ili drugi upijajući.

No comments:

Post a Comment