Thursday 5 May 2016

TRI ZDRAVA NAPITKA KOJA BISTE UJUTRO TREBALI PITI UMJESTO KAVE

Pročistite organizam i krenite u novi dan s viškom energije
ČAŠA MLAKE VODE SA LIMUNOM
Zahvaljujući limunu, napitak je bogat vitaminom C koji je odličan za jačanje imuniteta. Također djeluje kao antioksidans, pomaže u pročišćivanju kože i skidanju viška kilograma, a ujedno pridonosi svježijem dahu.
Recept je vrlo jednostavan. U čašu nalijte mlaku vodu, dodajte jedan cijeđeni limun, promiješajte i popijte na tašte.
Napitak od maslinovog ulja i limuna
Jetra je od velike važnosti za naš organizam jer osim što pročišćava krv i eliminira toksine, ona pomaže i jačanju organizma. Dakle, slobodno možemo reći da je zdrava jetra jedan od preduvjeta za zdravlje, vitalnost, energiju i lijep izgled.
Da bi jetra bila zdrava, potrebno ju je sustavno pročišćavati, a u tome vam uvelike može pomoći i ovaj koktel: žlicu maslinovog ulja pomiješajte sa žlicom limuna i - popijte na tašte. Promjene ćete vidjeti na svom izgledu, razini energije i boljem stanju organizma.
Zeleni čaj
Zeleni čaj biti će odlična zamjena šalici crne kave za kojom mnogi posežu odmah nakon buđenja, jer im odgovara kofein. Međutim, kofeina ima i u zelenom čaju, ali uz to sadrži i čitav niz sastojaka koji imaju učinkovite rezultate na zdravlje.
Zeleni čaj je snažan antioksidans, jača srce i krvožilni sustav, ubrzava metabolizam, regulira razinu šećera u krvi te ima čitav niz drugih prednosti.
Recept je jednostavan, žličicu zelenog čaja stavite u šalicu vode temperature od oko 70 stupnjeva i ostavite da odstoji jedno tri minute. Pijte bez šećera.

No comments:

Post a Comment